torsdag 9 april 2009

Kööööö

Nu är jag tillbaka efter vad som känns som en hel evighet i kö. Vi började på citygross, skulle egentligen inte ens in där men mamma ville bara kolla köttutbudet. Slutade såklart med att vi handlade lite smågrejjer, det borde vi INTE ha gjort. När vi ställde oss i kön insåg vi att tjejen i kassan var den mest långsamma kassörskan we have ever seen!!! Helst sanslöst långsam, skyndade sig inte för 5 öre trots den växande kön. Blir man irriterad? Svar JA.

Nåja vi kom därifrån tillslut och gick vidare till systemet och sen till secondhand affären. Det fanns inte så mycket kul där den här gången men jag fick med mig ett skärp och en blomkruka. Sen åkte vi till sista stoppet för dagen vilket var ica maxi, vi skyndar oss nu tänkte vi! Men det var i princip omöjligt att handla fort när det var så mycket folk där inne, kom ju inte fram någonstans. Men nu är jag hemma iallfall och massa nya frysta bär har jag.

Nu äter jag gårdagens rester till lunch och ska snart fixa disken och fortsätta med garderobsrensningen. Ikväll blir det bio med älsklingen och kanske en trevlig middag någonstans.

3 kommentarer:

  1. Trevligt att nån håller med=)

    SvaraRadera
  2. Kom jag ihåg lasagneplattor då... Nej såklart inte, men Jeppe hojade till centrum åt mig :-)

    SvaraRadera
  3. Haha det som du ändå pratade så mycket om Mamma!!!! Tur att vi har Jeppe :) då fixar sig det mesta tillslut!

    SvaraRadera