tisdag 26 maj 2009

Tisdag säger du?

Idag är det tisdag sägs det, men jag tycker mer att det känns som en måndag. Jag kanske missade gårdagen, sov jag hela tio timmar i kassan tro? Låter osannolikt. Jo nu vet jag, jag och Tommy körde lite lyxmiddag med vin helt sonika igår kväll. Kanske är det därför jag snurrat till det med dagarna. Men det där med mysig god middag och vin en helt vanlig måndag är ju super. Vem har bestämt att helgen är bäst för det ändamålet anyways??

Vad ska man säga idag egentligen, är lite tröttare än jag vill erkänna. Som jag sa till Kajsa (min chef) på jobbet idag, " jag är så konstigt tröttpigg nu". Hon hängde inte riktigt med på vad det betyder och det gör inte jag heller, men jag är på bra humör iallfall och det är ju toppen! Sluddrar jag lite? Det känns så, fumlig känner jag mig..

Tror min rumpa har fastnat på stolen här i köket, skulle bara sätta mig ner snabbt och göra en liten bloggkoll. Det var för 45 minuter sen och här sitter jag kvar, med jackan och skorna på. Hade en liten idé om att ta en tur ner till affären och köpa jord, behöver plantera om min lilla chiliplanta som inte är så liten längre. Undrar om jag fortfarande orkar.. Jooo, det är klart jag orkar!

Hej så länge ;)


1 kommentar:

 1. Hej igen! Anna-Carin här:)
  Jag hittade dig för att det antagligen var meningen.
  Jag hade varit inne och kollat på endel bloggar, men de suger energi ur en, mer än att ge energi och jag är en energigivare..
  Det skrivs väldigt mycket negativt därute, och din blogg andades positivenergi.Då kan vi tanka energi av varandra.Låg självkänsla kan bero på att man tagit på sig en offer roll.
  Bygg på relationen till dig själv, inte sakerna.
  Kan du acceptera att vara ensam med dig själv och tycka om det är du en bit påväg:).Lycka till!

  SvaraRadera