tisdag 19 maj 2009

Back in the game

Jag är helt sinnessjukt trött just nu, orkar inte göra någonting men vill göra allting på en gång. Blir jätte stressad och det mår jag aldrig bra av.

Coola ner kvinna!!! Andas, nu andas jag lite. Så ja, lugn och fin.

Alla ni som tänker "hjälp, vad är det för fel på henne", det är helt okej. Jag vet att jag inte är helt hundra, inte helt hemma i stallet lixom eller vad man nu säger.

Men men, har ju varit lite frånvarande här nu i några dagar. Agneta blev lite ledsen när hon inte fick något att läsa så nu har jag ryckt upp mig, tror jag..
Helgen innehöll både lite utgång, schlager och mys i Åkersberga. Mycket trevligt att umgås lite med Tommys familj och min egen med för den delen för vi firade Johns födelsedag i söndags.
Mamma hade lagat lammstek och potatisgratäng, superdupergott!

Nu SKA jag iallfall jobba undan något på min lååånga att göra lista som stressar mig sönder och samman.
Det får bli att städa i ordning lite här hemma, tvätta lite och vika gammal tvätt som fortfarande ligger på hög. Suck! Nej men det ska nog gå bra, sen blir det kyckling och mozarella sallad till middag.

Någon frivillig som kan massera bort åtminstone femtio av mina ca hundra knutar kring skulderbladen och axlarna? Vore grymt tacksam om dem fick må bra inför ännu ett långpass i kassan (9-19)..

1 kommentar: